El berenar d’inauguració

El berenar d’inauguració de Ca la Panarra. Foto: Twitter (@calapanarra)

“Ja el tenim aquí! L’Espai Jove per fi és una realitat”. Amb aquest missatge s’anunciava, el 29 de setembre, la posada en marxa de l’Espai Jove Ca la Panarra.

Per celebrar-ho, els responsables d’aquest esperat equipament per al jovent cortsenc han organitzat, de moment, tres actes. El primer va ser la jornada de portes obertes de dissabte passat, 7 d’octubre, en el marc de la Festa Major de les Corts, i el segon va ser el berenar d’obertura d’aquest dilluns, dia 9. Però el tercer, que promet ser el més gran, encara ha d’arribar: es tracta de la festa d’inauguració, prevista per al 20 d’octubre.

Deu anys de lluita

L’Espai Jove Ca la Panarra, situat al carrer de Dolors Masferrer, 29-31, no ha aparegut precisament del no-res. De fet, és el resultat d’una dècada de reivindicacions. Així ho recorden des de l’entitat gestora de l’equipament, la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts, a la pàgina web de l’espai. “Moltes gràcies a totes les que, incansablement, heu treballat per aquest projecte, inclús quan semblava una utopia! Durant deu anys hem lluitat per aconseguir la gestió cívica de Ca la Panarra i ara, per fi, és una realitat”, diu el text.

Al mateix portal també recorden que el nou equipament que tot just acaba de començar a caminar pretén ser “un espai de trobada i empoderament juvenil al barri de les Corts”.