obres Camp Nou

Les obres van començar a finals de l’any passat. Foto: Ariadna Comas/ACN

Les obres per enderrocar el Camp Nou s’han acabat setmanes abans del que estava previst. De fet, des de fa uns dies ja només queda en peu l’estructura de l’estadi, que ha de servir de fonament per construir el nou camp a partir del pròxim mes de novembre.

En paral·lel, fa pocs dies el club ja va aconseguir la llicència d’obres principal, que s’afegeix els que ja s’havien rebut per enderrocar la tercera graderia i fer els treballs al subsol. Una llicència que ha arribat després d’un procés força farragós pels canvis fets en el disseny de la tercera graderia.

Partits d’aquí a un any

Així doncs, les previsions apunten que el novembre de l’any que ve ja es puguin tornar a disputar partits al nou estadi. De totes maneres, això no significa que llavors ja s’haurà acabat tot el projecte. Els partits es disputaran amb un aforament del 60%, ja que el nou Camp Nou no estarà acabat, si no hi ha canvis en els terminis, fins al tram final de l’any 2026.

Cal recordar que, per tractar qualsevol queixa veïnal que hi pugui haver per les obres, com les de fa algunes setmanes pels horaris que van fer els operaris durant alguns dies, l’Ajuntament s’ha compromès amb les associacions veïnals a convocar una taula de treball mensual on es demanarà al club que informi amb antelació sobre possibles contratemps.