La botifarrada popular va clausurar la Festa de la Primavera. Foto: Ajuntament

L’Associació de Veïns del Camp Nou va celebrar aquest diumenge la Festa de la Primavera a l’espai del carrer Benavent, entre Travessera de les Corts i el carrer Felipe de Paz.

La jornada festiva va començar a les onze del matí amb la Passejada Amiga i Inclusiva, organitzada per la Fundació Formació i Treball. La passejada va consistir en un recorregut de dues hores, amb una aturada per esmorzar, a través dels espais més emblemàtics de les Corts – va començar a la seu del Bicipark (carrer Numància, 153) i va acabar a les Superilles de les Corts (carrer Benavent)- i va comptar amb la presència d’uns guies que van explicar els trets distintius dels espais més emblemàtics (la Biblioteca de Can Rosés, la plaça de la Concòrdia, la Cristalleria Planells, l’espai de l’antiga Presó de dones, la plaça Comas, el recinte de la Maternitat, la Masia de la Torre Rodona i el Mural Literari del Gran Price).

A la mateixa hora, i fins a les dues del migdia, també van tenir lloc les activitats infantils i el Mapatge col·laboratiu. La primera es va fer en un circuit de 30 jocs adreçats a totes les edats distribuïts a la zona del carrer Benavent i la segona, organitzada per ‘Barcelona+Sostenible’, va servir per promoure la sostenibilitat a partir de l’elaboració del Mapa de les Superilles.

DINAR POPULAR
A les dues del migdia va començar l’acte estrella de la festa, una botifarrada popular per la qual els assistents van pagar cinc euros i que va posar punt final a la diada.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram