El cantant Guillem Gisbert en un concert anterior. Foto: Pere Francesch / ACN

El Festival Jardins de Pedralbes va anunciar a finals de novembre un nom per a la seva vuitena edició que no va deixar indiferent i que és més que probable que acabi penjant el cartell d’entrades esgotades, Manel. El grup barceloní actuarà el 12 de juny.

Fa pocs dies Manel va avançar que anunciaria nous concerts a Barcelona després d’haver esgotat molt de pressa les entrades del Cruïlla de Tardor, que a mitjans de novembre va servir perquè el grup presentés el seu nou disc ‘Per la bona gent’.

RAPHAEL I LOQUILLO
A banda de Manel, el Jardins de Pedralbes ha confirmat dos noms més: Rapahel i Loquillo. Raphael repassarà el 7 de juny els seus 60 anys de carrera, que ha estat distingida amb 335 Discos d’Or, 50 Discos de Platí i un Disc d’Urani per les vendes de més de 50 milions de discos a tot el món.

Pel que fa a Loquillo, oferirà un doble concert el 5 i 6 de juny per presentar el seu nou disc, ‘El último clásico’, en què reivindica el poder del rock i el pop clàssics i que té com a col·laboradors Gabriel Sopeña o Igor Paskual, a més de Leiva, Marc Ros (Sidonie) o Santi Balmes (Love of Lesbian).

Per últim, el certamen també ha confirmat l’actuació de la banda formada a Melbourne, Crowded House, el 10 de juliol.