Després de ‘L’últim adéu’ els Catarres faran una aturada llarga. Foto: Els Catarres

Els Catarres ja enfilen la recta final de la gira de presentació del disc Big Bang que els ha dut a escenaris d’arreu del món, com ara a la Xina, on el passat mes de maig van fer un parell de concerts. Demà passat la banda serà a la sala Bikini per oferir el penúltim concert de ‘L’últim adéu’, la minigira de nou dies per Barcelona que van posar en marxa dijous passat i que consisteix a fer set concerts en sales diferents de la ciutat en només 10 dies.

L’últim adéu també és una iniciativa per celebrar el 15è aniversari de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). Però a banda de la commemoració, el grup també vol reivindicar les sales com a actors culturals clau després d’haver patit dificultats a causa de la crisi econòmica. “Vivim en una època de grans festivals però les sales també són imprescindibles”, va explicar el cantant Èric Vergés durant la presentació de ‘L’últim adéu’ feta el passat mes de juny. Vergés va afegir que “la salut de les sales és un reflex de la salut de la cultura del país”.

ATURADA LLARGA
Durant la mateixa roda de premsa de presentació d’aquesta minigira, el grup també va explicar que després de ‘L’últim adéu’ faran una “aturada indefinida” d’un any i mig, com a mínim. Jan Riera va especificar que l’aturada és necessària “per tornar amb nou material” i va voler deixar clar “no és cap ruptura”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram