Els Bocs, en un moment de la celebració. Foto: Javier Monsalve

La plaça de Can Rosés va ser l’escenari dissabte passat de la celebració del 20è aniversari de la colla de diables i tabalers Els Bocs de Can Rosés, que ha arribat a la seva segona dècada en un gran estat de forma. Els Bocs van néixer l’any 1996 en el marc de la celebració de la Festa Major.

La jornada de celebració va arrencar a dos quarts de sis de la tarda amb el Cor Mariner del Pony Pisador i mitja hora més tard es van celebrar les primeres olimpíades de foc de la colla. Després de l’espectacular inici va arribar l’hora de la tabalada, que es va posar en marxa a les vuit. Mitja hora més tard el PD (PunxaDiscos) Butiflers va animar la festa amb la seva música i a les deu de la nit, amb el cel completament fosc, el protagonisme va anar a parar a la Roda de Foc.

El foc va continuar sent el protagonista i a tres quarts d’onze va començar la Gran Ceptrotada, sens dubte la més gran que s’ha vist mai al barri. El tram final de la diada, que va tenir com a convidats els Diables del Carmel, va estar amenitzat per la PunxaDiscos Marikarmen Free. Al llarg de tota la diada la plaça de Can Rosés va presentar un gran aspecte i es va omplir de gent.

SALUT DE FERRO
La jornada va servir per demostrar que la colla passa per un gran moment. De fet, fa unes setmanes, el cap de colla dels Bocs, Manel Zamorano, explicava a aquesta publicació que viuen “el millor moment de la nostra història”. Zamorano, que fa un any i mig que és al capdavant del grup, explicava que “actualment, entre tabalers i diables, som una quarantena de persones, però la gent està molt implicada, som ambiciosos i creiem que podem seguir creixent”.

La colla ha anunciat que la celebració del 20è aniversari continuarà el pròxim mes d’octubre amb diferents sorpreses. Queda clar que els 20 anys s’han de celebrar com Déu mana.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram