Ho han tornat a fer. Els jugadors del Reial Club Polo van aconseguir revalidar el títol de lliga després de derrotar a la final l’Egara a la tanda de penals o shoot-out. El temps reglamentari havia finalitzat amb el resultat d’1-1. Amb aquest títol, el RC Polo repeteix també el doblet de Lliga i Copa assolit l’any passat.

La primera part de la final va ser molt tàctica. Tots dos equips van prioritzar la defensa, fet que va provocar que les ocasions per fer gol disminuïssin molt. Tanmateix, els dos únics gols del matx van arribar durant el primer temps, mitjançant Xavi Lleonart, per part del Polo, i de Pep Romeu per els de Terrassa.

Els gols de la primera meitat feien preveure una represa intensa, però el guió de la primera part es va reproduir. Les ocasions de gol no arribaven, i amb la igualtat a l’electrònic es va arribar al final del partit.

Al shoot-out el Polo es va imposar per 4 gols a 3, amb gols de Padrós, Alegre, Lleonart i Rey. D’aquesta manera, el Polo es converteix per dotzena vegada en campió de Divisió d’Honor, consolidant-se com el gran dominador actual i històric de l’hoquei herba estatal.