El president Artur Mas va assistir a l’acte central del Mulla’t. Generalitat de Catalunya

Tant el president de la Generalitat, Artur Mas, com l’alcalde Xavier Trias es van mullar aquest diumenge per una causa solidària. Amb la presència d’un bon nombre de representants polítics i d’artistes, com Joel Joan o Lloll Bertran, la piscina del centre esportiu DIR Diagonal va acollir aquest diumenge l’acte central de la jornada “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, una cita solidària que se celebra des del 1994.

El “Mulla’t 2011” va aplegar més de 1.200 voluntaris i es van obrir un total de 614 piscines catalanes per tal de recollir fons per investigar i lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i crònica del sistema nerviós central, les causes de la qual encara són desconegudes. En la piscina del centre DIR Diagonal es va dur a terme una lipdub, la gravació d’un vídeo musical, en solidaritat amb els malalts.

El president de la Generalitat, Artur Mas, va declarar que fa molts anys que participa en la jornada i ha recordat que la malaltia “afecta malauradament a molta gent del nostre país”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram