L’escollit per a realitzar el pregó d’enguany fou Enric Masip, probablement el millor jugador que ha donat l’handbol català en la seva història.

EL GRAN CAPITÀ

Enric Masip, que actualment treballa com a secretari tècnic del FC Barcelona Borges d’handbol, va començar la seva carrera esportiva a les categories inferiors del BM Granollers, equip amb el que va debutar l’any 1987 a la Lliga Asobal. El seu bon rendiment el va portar al Barça tres anys després on es va convertir en el gran capità del millor equip de la història de l’handbol mundial. Durant les dotze temporades que va defensar la samarreta blaugrana Masip va guanyar una infinitat de títols entre els quals destaquen 6 Copes d’Europa, 2 Recopes d’Europa, 7 Lligues i 5 Copes d’Espanya i 5 Copes Asobal.

A nivell de selecció, Masip va defensar els colors d’Espanya en dues Olimpíades, aconseguint una medalla de bronze a Sydney 2000, i en diferents campionats d’Europa i del Món que li van suposar dues medalles, de bronze i plata, en competicions continentals a nivell de selecció

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram