comerç al carrer

Hi haurà dues mostres de comerç. Foto: Districte

No només seran els protagonistes de donar la benvinguda a la festa amb el pregó, sinó que algunes associacions i eixos comercials s’han encarregat de programar activitats per al gaudi de tot el veïnat. A més, a banda d’activitats familiars, tallers i música, enguany hi haurà dues mostres de comerç on els comerciants exposaran productes i serveis de proximitat en un context festiu i molt més proper a la gent.

L’associació el Mirall de Pedralbes farà la mostra dijous 5 d’octubre i el Cor de les Corts prendrà la plaça del Carme dissabte 7 d’octubre durant tot el dia. Una bona oportunitat per descobrir que els comerços de barri ofereixen molt més del que pensa la majoria dels consumidors. El teixit comercial del districte no només participa en la Festa Major, sinó que està fortament compromès amb la seva organització. És així perquè els comerços de proximitat són també veïns i part de la comunitat de les Corts, i estan implicats en el creixement de l’economia als barris.

Com cada any, també podreu trobar fires d’artesania a diferents emplaçaments del territori. Finalment, el Mercat de les Corts també sortirà al carrer amb activitats infantils i havaneres.