El Mini Estadi aviat desapareixerà del tot. Foto. Twitter (@llistosella)

El Mini Estadi passarà aviat del tot a la història, ja que el seu enderroc està en el seu tram final. De fet, ja només queda en peu una de les graderies laterals de l’antic estadi, que deixarà pas a la transformació que suposarà la construcció del nou Espai Barça.

L’enderroc va començar a principis d’octubre i s’està fent de forma mecànica, i no per voladura, que hagués estat molt més ràpid, ja que aquest sistema ha permès que les molèsties que puguin patir els veïns de la zona siguin mínimes a causa de la reducció del soroll. Un altre dels avantatges de la forma d’enderrocar és que el 80% dels materials es podran reaprofitar.

FINS AL MARÇ
Les obres de l’enderrocament de totes les instal·lacions que han d’anar a terra duraran aproximadament fins al març. Ara s’està fent l’enderroc del Mini Estadi, posteriorment es farà el de les instal·lacions de la Barça Escola i, finalment, la passarel·la que uneix el Palau i el Mini Estadi.

Un cop acabin totes aquestes obres s’haurà fet el primer per a la construcció del futur Espai Barça, que suposarà una transformació urbanística de primer nivell a la zona. El projecte, però, no convenç les entitats veïnals i la FAVB, que en més d’una ocasió han assegurat que serveix molt més als interessos del club que no als de la ciutadania. Al juliol el Barça va assegurar que el projecte estarà acabat l’any 2024, mentre que la reforma del Camp Nou el club la preveu començar l’estiu de l’any que ve.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram