Mónica Naranjo actuarà el 4 de juliol a la 8a edició del Festival Jardins Pedralbes. La cantant catalana ha estat l’última confirmació del festival, que arrencarà el 5 de juny amb un concert de Loquillo.

La carrera musical està a punt d’arribar als 25 anys. La cantant, nascuda a Figueres el 1974, va començar a fer-se un nom amb el disc ‘Mónica Naranjo’ (1994). La seva trajectòria va continuar amb ‘Palabras de Mujer’ (1997), ‘Minage’ (2000), ‘Chicas Malas’ (2001), ‘Tarántula’ (2008), ‘MN 4.0’ (2014) i ‘Lubna’ (2016). Tots discos d’estudi.

Al llarg de la seva carrera Naranjo ha destacat per la seva veu potent i la seva marcada personalitat. Ha acumulat una cinquantena de discos en directe, recopilatoris, senzills i col·laboracions amb músics com ara Luciano Pavarotti, Mina, Raphael o Rocío Jurado. Les seves vendes superen la barrera dels deu milions de discos.

Alguns dels artistes més destacats que passaran per la pròxima edició del Jardins de Pedralbes són els de Patti Smith, Madness, Loquillo, James Blunt, Manel, Bryan Ferry, Amaia, Alan Parsons, Rozalén i Diana Ross.