Nombroses veus del món de la política, l’esport i del teixit cultural, associatiu i comercial del districte valoren l’efemèride del periòdic.

 

Antoni Vives, regidor de Les Corts en funcions

“Totes les meves felicitacions a Línia Les Corts per arribar a la seva publicació número 100 i, sobretot, per la tasca informativa que desenvolupa al nostre districte. La premsa local exerceix un paper essencial en el sistema democràtic, sent un dels principals elements vertebradors de les comunitats locals a partir dels missatges que elabora. Abastir una comunitat amb informacions properes és una tasca vital a l’hora de conformar l’opinió pública.”

 

Albert Pérez, BComú Les Corts

“Saludem el número 100 del Línia Les Corts. La premsa de proximitat és una veu imprescindible en el dia a dia del districte, perquè eleva a portada el que és més quotidià i proper. Per a BComú, aquests elements seran fonamentals en la nostra actuació política a les Corts. Ara que tindrem l’honor, l’orgull i la responsabilitat de governar la ciutat i el districte, n’haurem de parlar molt i amb tothom. Segur que comptarem amb la feina que feu des del Línia. Felicitats!”

 

Francesc Llamas, ERC Les Corts

“És una gran notícia que un mitjà amb voluntat de proximitat com Línia Les Corts hagi pogut aconseguir aquesta fita que de ben segur serà una empenta per seguir fent moltes més edicions. A les Corts tenim nombrosos casos de gent diversa que s’uneix per fer una cosa tan apassionant i tan necessària com “fer barri”. Això és el que fa Línia Les Corts, cosint el districte amb informació de proximitat i de qualitat. Per molts anys!”

 

Carlos Hornero, PSC Les Corts

“Cent números és motiu de felicitació i demostren la vitalitat del quinzenal, especialment ara que s’ha motivat la desaparició de molts mitjans de comunicació gratuïts. La salut democràtica d’una societat és proporcional a la diversitat i la independència dels seus mitjans de comunicació. Confiem que continuareu formant part del nostre paisatge per molts anys. Felicitem tota la plantilla de la publicació. Endavant!”

 

Gloria Martín, PP Les Corts

“Felicitar Línia Les Corts per la publicació del seu número 100. Un diari que ja és un referent de la premsa local i dels districtes de Barcelona. Malgrat la globalització i l’increment dels mitjans digitals enfront del paper, Línia Les Corts ha demostrat la importància de la informació de proximitat i la riquesa de la informació més propera. Oferiu un periodisme directe, utilitari i de serveis. Enhorabona i a per cent més!”

 

Maria Rovira, CUP-Capgirem Barcelona

“Moltes felicitats als companys i companyes de Línia Les Corts pels 100 números! La feina de formiguetes, constant i sense dreceres fàcils, dóna els seus fruits. Ara que tot el model comunicatiu del país està en debat i replantejament, des de la CUP entenem que la comunicació i la premsa de proximitat són i seran eines imprescindibles per construir la Barcelona dels barris i la seva gent. Cal, doncs, dotar de recursos aquests espais de comunicació i participació local.”

 

Ariadna Isern, Federació Festa Major

“Felicitats pels vostres 100 números! Esperem que pugueu fer-ne 100 més tot continuant informant el barri de les festes populars. La feina que feu amb el periodisme local és un dels fonaments bàsics en la comunicació de tot allò que fem per mantenir els barris vius entre veïns i veïnes i entitats.”

 

Adela Agelet, AVV Les Corts

“Les associacions de veïns fem una feina molt lligada als problemes locals de tot tipus que cal resoldre amb la major rapidesa i al mateix temps ens sumem a fer una Barcelona més justa i solidària. Normalment és una tasca silenciosa i publicacions com Línia Les Corts són grans aliats en la difusió del coneixement dels barris i en reforçar una actitud positiva i de veïnatge entre els ciutadans. Endavant cap als 200!”

 

Ana Ramon, AVV Camp Nou

“Des de l’Associació de Veïns Camp Nou volem felicitar Línia Les Corts per la seva edició número 100. Publicacions com la vostra són útils i necessàries per assabentar-se de les notícies que et toquen de més a prop. Valorem molt positivament la feina que feu, però ens agradaria que hi hagués més difusió de la publicació a la nostra zona. De totes maneres, felicitats novament i endavant amb la feina que feu!”

 

Joan Puente, AVV El Racó de Les Corts

“Us felicitem per la vostra tasca informativa. El vostre periòdic Línia Les Corts és de molt grat en els veïns perquè la seva informació del barri és molt completa i sense partidisme. Us desitgem seguir comptant amb la vostra publicació que s’ha fet part de la difusió de la vida dels nostres barris. Una salutació cordial.”

 

Josep Escofet, Eix Sants-Les Corts

“El Línia Les Corts no només és important per als comerciants, sinó per a tots els veïns en general. Compleix una funció molt necessària, ja que fa arribar informació del districte a persones que, d’una altra manera, no podrien rebre-la. Per als botiguers, el diari ens ajuda a fer arribar el nostre missatge als nostres veïns i veïnes, que és el públic que ens interessa. Felicitacions per la vostra feina, ànims i a seguir endavant!”

 

Andrés Torres, L’Illa Diagonal

“Des de L’illa Diagonal volem felicitar Línia Les Corts amb motiu de la seva edició número 100. Aquest número tan rodó segur que us inspira per fer balanç de tota la feina realitzada aquests darrers anys. Hem recorregut un llarg camí junts, com molts altres col·laboradors, i us desitgem centenars de números més on continuar recollint els batecs de la vida del nostre barri i les seves gents.”

 

Ratt Fenech, Pedralbes Centre

“Per a Pedralbes Centre, Línia Les Corts és importantíssim per donar-nos a conèixer i a la vegada saber del comerç de proximitat. Una publicació que expliqui coses del seu barri és imprescindible. Sempre comuniqueu les nostres activitats i us estem molt agraïts. Us felicito per la bona tasca, per la tenacitat i per la feina ben feta. A per 100 edicions més!”

 

Alexis Eupierre, La Caldera

“Des de l’equip de La Caldera us volem felicitar per aquests 100 números de vida. Per a nosaltres, acabats d’arribar a les Corts i amb moltes ganes d’endinsar-nos a la vida del barri, serà una eina fonamental per conèixer i donar-nos a conèixer als nostres nous veïns. Moltes gràcies per la vostra feina.”

 

Eric del Arco, L’Espiga de les Corts

“Des de l’Espiga volem felicitar Línia Les Corts per aquests 100 primers números. L’hem vist créixer, fer-se gran i esdevenir un referent en la premsa local. Per això els desitgem una llarga vida alhora que els demanem que no s’oblidin que són barri. Que no perdin els orígens, que mantinguin els contactes amb les associacions, que ens donin suport i així nosaltres també els en podrem donar. Llarga vida a les Corts, a la seva premsa i a les seves entitats.”

 

Sergi Osete, Diables de les Corts

Línia Les Corts és un dels mitjans de difusió imprescindibles per saber què passa al barri. Proper al carrer, és una eina genial per als cortsencs, ja que dóna veu a les inquietuds de l’associacionisme del districte. Des de Diables de les Corts els felicitem pels seus 100 números i esperem que n’arribin a molts més! I que continuïn amb la tasca de donar a conèixer i informar del que es cou al teixit social de les Corts.”

 

Eduard Iniesta, músic

“Fa uns mesos vaig assistir bocabadat a la representació d’una obra teatral en un petit pis de Barcelona. Una experiència única i inoblidable on l’element proper em va fer sentir partícip de tot l’argument. En aquest sentit, Línia Les Corts no és gens diferent. És el constant assabentar-se de la pulsació del meu barri, aquesta sensació de fer-me sentir un cortsenc que forma part de la seva història. Felicitats per la perseverança i com diuen per allà: good job!”

 

Josep Lluís Bronchal, activista

“Felicitats pels vostres primers 100 números!  La vostra tasca informativa independent és fonamental en una societat democràtica on els polítics es resisteixen a ser transparents, i perquè les reivindicacions veïnals que amaguen conscientment determinats lobbys de poder i informatius es coneguin. Endavant i per molts anys!”

 

Josep Ramon Sala, Club Joventut Les Corts

“Des del Club Joventut Les Corts volem felicitar el periòdic Línia Les Corts per la tasca informativa i social que esteu fent i que desitgem continueu fent durant molts més anys en el nostre barri. Especialment agrair-vos el vostre interès en tot el que passa a les nostres seccions esportives. Felicitats per la vostra edició número 100!”

 

Eudaldo Bonet, president Real Club de Polo

“Des del Reial Club de Polo de Barcelona felicitem Línia Les Corts pels 100 primers números i desitgem que aquesta xifra segueixi creixent. Per a una entitat com la nostra, arrelada a la ciutat i al seu districte, la premsa local ha de ser un company de viatge. I per a un barri com les Corts és fonamental comptar amb mitjans d’informació locals de qualitat, que apropin als veïns tot el que passa tan a prop de casa seva.”