Vista de d’una cabina d’avió. Foto: Arxiu

Dream Flyers és la primera escola per a pilots professionals i auxiliars de vol que s’instal·la a la ciutat deBarcelona i, en concret, al carrer Arizala del barri de Les Corts.

Des del passat mes d’octubre el centre ofereix cursos de tripulant de cabina de passatgers i, a partir del març, començaran els tallers impartits per pilots en actiu per donar una formació integral tant amb pràctiques com amb accés a les companyies aèries professionals.

El centre, que compta amb el certificat de l’Agència de Seguretat Aèria, del Ministeri de Foment, ha estat impulsat cent per cent amb capital espanyol i per un ampli equip humà de professionals del sector de l’aviació comercial.

Per tal d’ampliar la seva línia de negoci l’empresa de formació aeronàutica va signar el mes de desembre un acord amb Euroaula per la formació de Tripulants de Cabina de Passatgers (TCP). Aquest conveni permetrà als alumnes de la Universitat Internacional de Turisme poder ampliar la seva formació amb els diferents cursos que ofereix Dream Flyers.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram