El Circorts aposta per companyies i artistes emergents. Foto: Districte

El Festival Circorts va celebrar una edició marcada per la pandèmia entre els dies 16, 17 i 18 d’octubre a les tres pistes de circ del carrer Benavent i de la plaça de les Ceràmiques Vicens. Per segon any consecutiu, el festival es va fer fora del programa de la Festa Major.

Enguany el certamen celebrava el seu 21è aniversari i, tot i el regust amarg causat per la situació excepcional, que va obligar a tenir un aforament reduït, el públic va poder gaudir durant tres dies d’uns espectacles que van fer les delícies de petits i grans i que van confirmar un any més el nivell del festival.

L’aposta, com sempre, va tornar a ser pel circ emergent i inclusiu amb la presència de malabars, acròbates, clowns, poetes i músics.

LLIGAMS AMB EL BARRI
Un dels aspectes més destacats del Circorts és els lligams que té amb el barri. En aquesta línia, des de fa anys en la seva organització hi col·laboren el Casal de Joves de les Corts, l’espai Jovecardí i l’escola Lavínia. També es caracteritza per la seva obertura a altres disciplines interrelacionant diferents llenguatges artístics.