El Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” (al carrer Comandant Benítez, 6), oferirà el diumenge 22 de gener a les 18:30 hores, el primer dels tres concerts que té programats.

Es tracta d’un concert sota el títol Un viatge a través de la música coral que anirà a càrrec del cor Cantus Barcelona i el cor infantil Cantus Barcelona.

El Centre Cívic té previstos dos concerts més els dies 12 de febrer i 18 de març que aniran a càrrec de l’Orfeó de les Corts, un cor amateur mixt a quatre veus, i a càrrec dels Solistes cantaires.

ENTRADA

El preu de l’entrada és de 5,26 euros. Tot i així, els estudiants i els jubilats només hauran de pagar 4,20 euros ja que rebran un descompte. El Centre Cívic ofereix també la possibilitat de comprar l’abonament per als tres concerts que té un cost de 12,60 euros.

LA DIFUSIÓ CULTURAL

Des de la seva inauguració el mes de maig de 1999, el Centre Cívic Joan Oliver s’ha dedicat en exclusiva a la difusió cultural al Districte de les Corts. En la programació hi destaca: la realització de cicles com ara diumenges musicals; tallers d’activitat física i salut, artístics, humanístics, llengües, balls i danses, tallers infantils i juvenils i per avis.