Concert per la Llibertat. Foto: Arxiu

Diverses entitats del Districte encapçalades per Les Corts per la Independència van sumar-se al concert històric que va tenir lloc el passat dissabte 29 de juny a partir de les 20 hores al Camp Nou.

Gairebé 90.000 persones van omplir l’estadi del Barça en una nit d’esperança sobiranista i d’efervescència democràtica. Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, va celebrar l’èxit de participació i l’actitud d’un públic que de manera pacífica i festiva “aspira a la llibertat”.

Segons Casals, aquest concert és “un punt més” en el procés de llibertat de Catalunya i que ara és el moment que “els vells catalans i els nous catalans” treballin plegats per construir el futur. La “barreja” del poble català, assegura, així ho requereix.

NOU ACCÉS AL CAMP

Una setmana després de l’històric concert, el Barça ha anunciat que construirà un nou accés principal i un itinerari peatonal del recinte que han de servir perquè aquest s’obri més al barri.

Aquesta actuació urbanística propiciarà que les taquilles es traslladin a una gran plaça d’entrada lliure des de l’accés 14 del carrer Arístides Maillol, que es convertirà en el principal.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram