El festival Cruïlla i el Barça van arribar la setmana passada a un acord per celebrar un cicle de concerts al Camp Nou en el marc del Cruïlla XXS, la programació que substitueix l’edició que s’havia de fer al Fòrum i que es va suspendre a causa de la pandèmia del coronavirus.

De moment s’han confirmat set actuacions al Camp Nou entre els mesos de juliol i agost. Els grups programats són Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, Fuel Fandango, León Benavente, Viva Suecia, i Els Amics de les Arts.

Els concerts tindran un aforament de 800 persones, que es repartiran per diverses zones de la grada de l’estadi. Es mantindrà la distància social requerida per als grans esdeveniments i totes les mesures de seguretat sanitària. “És la primera vegada en la història que el Camp Nou s’obre a un cicle de concerts”, afirma Jordi Herreruela, director del Cruïlla. Herruela també destaca que, ara com ara, un concert al Camp Nou és una oportunitat única per als artistes i també per al públic.

Per la seva banda, Teresa Basilio, delegada de Cultura del Barça, considera que el fet que el Camp Nou aculli concerts del Cruïlla “ajuda a posar en valor la vocació cultural que també forma part de l’essència del club”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram