El cartell de David Mar, el guanyador del concurs d’enguany. Foto: Districte

Ja només queden dues setmanes perquè es posi en marxa una nova edició de la Festa Major de les Corts, que se celebrarà del 30 de setembre al nou d’octubre. Recentment s’ha presentat el cartell, que enguany ha estat obra de David Mar, de l’escola Joso de còmic i arts visuals. Mar també ha estat l’autor dels cartells de les Festes Majors d’Horta i el Carmel.

El cartell té com a objectiu transmetre l’esperit alegre de la Festa Major i té com a protagonistes els veïns del barri. Ha estat seleccionat per un jurat format per diferents entitats de la Federació de les associacions i comissions de festes de les Corts i de la Taula de Cutura del districte.

EL PROGRAMA
Pel que fa al programa de la Festa Major, un any més inclourà un conjunt d’activitats pensades per a tots els públics i amb la cultura popular com a gran protagonista. La primera activitat serà la Gran caminada per les Corts, que se celebrarà el divendres 30 a partir de les 10 del matí.

Al llarg del primer cap de setmana algunes de les activitats més destacades seran el sopar de Festa Major, les portes obertes als Pavellons Güell, el 50è Concurs de Pintura Ràpida o la plantada de bèsties i gegants. Durant el primer cap de setmana, concretament el diumenge dia 2 a les 12 del migdia a la plaça Comas, també es farà la lectura del pregó, que enguany anirà a càrrec de l’Orfeó de les Corts.

Entre el dilluns tres i el dijous sis el programa incorpora actes com la ruta al nucli antic de les Corts, un concert de Jazz o un espectacle de dansa, mentre que el darrer cap de setmana, entre moltes altres activitats, es farà la jornada de portes obertes al Monestir, el matí casteller i la cloenda amb el castell de focs.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram