Bisbal va tornar a demostrar la seva energia. Foto: José Irún / ACN

El cantant andalús de pop comercial David Bisbal va ser l’encarregat de tancar aquest dilluns la primera edició del CaixaBank Polo Music Festival, un festival que ha acollit el Real Club de Polo de Barcelona entre el 31 de maig i el 10 de juny.

Al llarg de concert Bisbal va demostrar la seva capacitat de connexió amb el públic, que va poder gaudir del seu repertori habitual format per cançons com ‘Dígale’, ‘Mi Princesa’, Bulería’, ‘Ave María’ o ‘Esclavo de sus besos’.

MÉS DE 13.000 ENTRADES
El CaixaBank Polo Music Festival ha venut 13.139 entrades en la primera edició, segons han informat els promotors de la iniciativa, que s’han mostrat satisfets amb el resultat. Des de l’organització ja treballen en la que serà la segona edició, que es tornarà a celebrar a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona.

A banda de Bisbal, el festival ha reunit noms com els de Pablo López, Miguel Poveda, Ana Guerra, Luz Casal o The Original Alan Parsons Project. Qui finalment va suspendre la seva actuació va ser Jason Derulo. El director del festival, Juli Guiu, ha destacat la capacitat de Barcelona per “absorbir” noves propostes culturals com aquesta.