Els diners recaptats serviran per ajudar la gent que viu al carrer. Foto: Arrels

Arrels ha posat en marxa la campanya ‘Compartim taula’ amb l’objectiu de recaptar fons per garantir que aquelles persones que viuen o han viscut al carrer puguin tenir un allotjament estable i se’ls faci un seguiment social. L’entitat, sota el lema ‘Tothom a cobert’, fa una crida als veïns i veïnes de la ciutat perquè organitzin àpats solidaris amb la família i els amics per tal que els participants facin una aportació econòmica.

La campanya està pensada per fer-se a la tardor o quan les circumstàncies ho permetin. Des d’Arrels recomanen que l’àpat solidari tingui un mínim de quatre convidats i que cada comensal aporti 25 euros, que és el cost d’una nit d’allotjament i seguiment social per a una persona que viu al carrer.

La gent que estigui interessada a participar en la campanya ja es poden inscriure a través del web de la campanya. “Un dinar o sopar de retrobament amb amics i familiars és una bona oportunitat per tenir un gest solidari cap a les persones que no tenen llar on retrobar-se”, ha afirmat en declaracions a l’ACN el director d’Arrels, Ferran Busquets.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram