Xavier Marcé

El regidor de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, serà el 7 de novembre a l’Espai Línia. Foto: PSC

Debatre i difondre la cultura de proximitat, aportant noves centralitats i donant pes i valor al conjunt de principis i vectors plantejats des de la perspectiva dels barris de Barcelona i del seu teixit: programes, equipaments i projectes culturals. Aquest és el principal objectiu del cicle ‘Cultura de Barri’ que impulsa el Línia a l’Espai Línia i que constarà de tres conferències que se celebraran el mes de desembre.

Tanmateix, el pròxim 7 de novembre a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc, també a l’Espai Línia, una prèvia del cicle en forma de conversa amb el regidor de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, sobre el binomi cultura i barris, oberta al públic i amb prec de preguntes final.

El cicle de conferències recollirà ítems culturals rellevants que no acostumen a tenir visibilitat a la premsa generalista. Fets culturals que impacten en positiu als barris i que contribueixen a transformar-los. En definitiva, la cultura com a agent de canvi.

Les conferències, que es podran seguir in situ i per streaming en directe, tindran la seva correlació en continguts-resum que es publicaran a les 11 edicions de la xarxa Línia en digital als 10 districtes de Barcelona més l’edició específica de la Rambla.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, ubicat al carrer Girona, 52, de Barcelona, disposa de 400 metres quadrats i està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.