El Joventut Les Corts, campió de la Copa de Catalunya

El femení del Joventut Les Corts va aconseguir proclamar-se campió de Catalunya de bàsquet en derrotar al Platges de Mataró a la final per 51 a 38 punts el passat 19 de maig.

L’equip de Les Corts va dominar completament el partit i sempre va anar per davant en el marcador.

El primer quart, i després d’una esbranzida de les barcelonines, va finalitzar amb un avantatge de 10 a 4 per a Les Corts. El parcial va augmentar al segon quart, arribant als 18 punts de diferència (26-8).

A la repressa després del descans, les maresmenques van reaccionar i van treure l’orgull, apropant-se a les barcelonines amb un ajustat 37-30.

Però tot plegat va ser un miratge. Al darrer quart les de Les Corts no van permetre que les seves rivals s’apropessin més. Mai no van deixar que el Mataró s’apropés a menys de 10 punts, i l’administració del temps i del joc va ser clau en la victòria.

La temporada assolida per les jugadores de Les Corts ha estat espectacular, amb només 3 derrotes durant tot l’any.

El Mataró, malgrat mostrar uns números molt similars als de Les Corts, mai no va ser rival a la final, i el Joventut Les Corts femení va acabar convertint-se en el campió de Catalunya.