Una bèstia de les Corts

Una de les bèsties de les Corts en plena acció. Foto: Districte

Qualsevol festa major necessita unes quantes bèsties i uns quants gegants amb cara i ulls. El dissabte dia 1 les bèsties i els gegants de les Corts faran la seva tradicional plantada al tradicional Matí de Festa Major i, acompanyats per bandes de música i diables, recorreran els carrers i places del nucli antic formant el Seguici Popular de Festa Major. Des de la plaça Concòrdia fins a la plaça Comas, tot passant per Cristalleries Planell, Anglesola, Vilamur, Taquígraf Garriga, Galileu, Remei i Joan Güell.

Una altra cosa bestial serà la Diada Castellera, el dimecres 12, amb els Castellers de Sants, els Castellers de Barcelona i els Castellers de la Sagrada Família.

La música és un dels eixos de la programació. En particular la música dedicada, com el concert de migdia contra la soledat no desitjada. O el concert intergeneracional d’homenatge a la gent gran, a càrrec de, la Jove Orquestra Simfònica de les Corts.

La Banda Municipal de música oferirà un concert molt especial a la plaça del Monestir de Pedralbes. I el centre cívic Tomasa Cuevas-Les Corts acollirà una nova edició de la cantada de corals del districte. També el gran concert de música lírica a l’Auditori Axa. I, per descomptat, tots els concerts que tindran lloc als diferents espais de festa i especialment dedicats al públic jove.