L’Espai Barça s’ha convertit en un serial des de fa temps. Foto: Arxiu

El serial de l’Espai Barça viurà aviat un nou episodi del tot inesperat fins fa pocs dies. I és que el club, amb el president Bartomeu al capdavant, té la intenció de convocar un altre referèndum per validar el projecte després que ja se’n celebrés un el 2014.

Segons va avançar La Vanguardia la setmana passada, la nova convocatòria del referèndum es deu a les noves condicions econòmiques que encara el projecte, que ja s’enfila als 700 milions d’euros. La directiva, tal com va confirmar ahir Bartomeu, creu que és necessari obtenir l’aval dels socis novament.

Tot plegat, però, es tirarà endavant després que el club i l’Ajuntament pactessin no fa gaires mesos, després de llargues converses, la transformació urbanística de l’entorn del Camp Nou. De fet, el Mini Estadi ja és a terra des de fa un temps i les obres de transformació de l’avinguda Joan XXIII ja han començat. Caldrà veure què passa amb tots els acords amb el consistori si aquesta vegada el resultat del referèndum és diferent al del 2014.