Tsunami Democràtic vol condicionar el Barça-Madrid. Foto: Districte

Tsunami Democràtica ha convocat una concentració “massiva” als afores del Camp Nou la tarda de dimecres que ve, dia que se celebra el Barça-Madrid.

En un comunicat, el moviment es queixa de la “impossibilitat” de pactar amb els clubs “l’oportunitat de fer visible a les grades i al camp” el seu missatge de “crida al diàleg que Espanya ignora”. La crida que fa Tsunami Democràtic estableix quatre punts de trobada al voltant del camp perquè les persones que volen formar part de la protesta es concentrin a les quatre de la tarda en un punt concret en funció d’on vinguin. Concretament, l’entitat crida a la gent de la Catalunya Central, el Camp de Tarragona, Lleida i Pirineus a trobar-se al carrer d’Arístides Maillol amb l’avinguda de Joan XIII; els de Barcelona ciutat a l’avinguda de Joan XIII amb el carrer Menéndez y Pelayo; els de l’Hospitalet, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Penedès, Garraf, Terres de l’Ebre i País Valencià a Travessera de les Corts amb Arístides Maillol, i els de Girona, Barcelonès Nord, Vallès Oriental, Catalunya Nord i les Illes a Travessera de les Corts amb Elisabeth Eidenbenz.

18.000 PERSONES
Des de Tsunami ja han dit que més de 18.000 persones s’han afegit a la iniciativa per diversos canals. Moltes d’elles tenen entrades o abonaments i “ja han rebut les consignes pertinents i s’han organitzat per desenvolupar les accions previstes”, afegeixen.

Així doncs, i tot i que el comunicat concreta poca cosa, sembla evident que l’objectiu de Tsunami és dificultar l’accés al Camp Nou i alterar la prèvia d’un dels partits amb més ressò arreu del planeta. Si el partit s’acaba celebrant, sembla que la protesta també pot aconseguir ser visible.