Conferències, tertúlies, trobades de creadors, presentacions audiovisuals. Aquests són alguns dels elements que integren el programa de la segona edició de la Setmana Retrofuturista que se celebra en diversos espais de la ciutat del 10 al 15 de febrer.

El tret de sortida de la proposta el va donar la xerrada que van realitzar a l’Ateneu de Fabricació de les Corts aquest passat dilluns 10 de febrer José Miguel de Tyrannosaurus Books i Elisabet Roselló, directora de la Setmana Retrofuturista.

Avui dimecres, a l’FNAC de L’Illa, es presenta la ponència titulada Del futurisme al retrofuturisme: amors i desamors entre homes i màquines, a càrrec de Jordi Font-Agustí, i demà dijous també hi ha diverses propostes.

No obstant això, les més destacades arribaran aquest dissabte a partir de les onze del matí a l’Ateneu de Fabricació. La jornada començarà amb l’obertura dels estands de creadors i la partida Europe 1900 (joc de rol de taula) i es completarà amb taules rodones, conferències, concursos i presentacions gratuïtes.