A la Fundació Casa Asil han mort 31 persones. Foto: Google Maps

Al conjunt de la ciutat ja són 473 persones les que han mort a causa del coronavirus. 382 ho han fet en hospitals i 91 en residències de gent gran. Les xifres, recollides per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), les va fer públiques ahir l’alcaldessa Ada Colau.

En el cas de les residències, les xifres de l’ASPB mostren que en 162 de les 255 residències públiques i privades que hi ha a la ciutat hi ha hagut, com a mínim, un cas positiu de coronavirus.

Especialment greu és el cas de la residència Fundació Casa Asil de Sant Andreu, on han mort 31 persones. De moment el centre ha dit que només té constància oficial que 6 de les persones mortes tenien el virus. En un comunicat, des del centre han fet una crida al departament de Salut perquè faci “amb la màxima celeritat” tests al centenar de residents i als professionals. De fet, hi ha 57 treballadors de la residència que són a casa seva “amb símptomes o amb febre” i que els que continuen treballant “ho fan amb la incertesa de si són positius o no”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram