Un moment del darrer partit a casa contra l’Arxil. Foto: JLC

El primer derbi del curs ja és a tocar. Dissabte a les 4 de la tarda, Joventut i Lima-Horta es veuran les cares al pavelló de l’Illa en el partit de la cinquena jornada de la Lliga Femenina 2. Les cortsenques arriben al matx després de tres derrotes seguides, però això no preocupa al seu tècnic. “L’equip està competint molt bé, però encara ens estem adaptant a la categoria”, assegura Sergio Manzano a Línia les Corts. L’entrenador assegura, però, que aquests resultats no han fet que els nerviosisme aparegui, ni a la plantilla, ni al cos tècnic, ni a la directiva.

Manzano no prepara el partit contra les hortenques de manera especial. “Per a nosaltres tots els partits són finals i qualsevol matx és bo per sumar punts, no hem preparat res específic contra l’Horta. Elles són un equip més consolidat i incòmode, perquè juguen molt de pressa i tenen jugadores de qualitat, de manera que ens haurem d’adaptar al que fan, però com sempre fem, treballarem des de la defensa per construir una base sòlida”, analitza Manzano.

L’entrenador del Joventut valora molt positivament l’entorn del club. “L’afició està responent, el pavelló sempre presenta molt bon aspecte i tenim el club darrere, organitzant actes”, valora Manzano, que recalca la importància d’assegurar els partits de casa assegurant que “la majoria dels viatges penalitzen molt a tots els equips”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram