Sergio González

Sergio González passant la revisió mèdica. Foto: FC Barcelona

“Sempre he portat amb orgull el fet de ser un mamut més. Quan hi penso, veig que tots són bons records i conservo moltes amistats. Estic totalment segur que decidir jugar a l’AE Les Corts-UBAE ha estat una de les decisions més encertades que he pres. No crec que hi hagi un club formatiu millor”, confessa Sergio González (Montcada i Reixac, 1997) en una entrevista a l’entitat cortsenca. Hi va créixer quatre temporades, quan era infantil i cadet, i va coincidir amb una generació excel·lent: Miquel Feixas, Nil Closas, Oriol Santos, David Álvarez…

Des del principi s’hi va sentir com a casa gràcies al tracte de companys i entrenadors. Se’n recorda, sobretot, d’en Miquel Escalona, que li va fer veure que el millor era continuar a l’entitat com a cadet de segon any quan ell no ho tenia clar. “A partir de llavors, la meva carrera no va parar de millorar”, reconeix el montcadenc, que viurà la seva tercera etapa al Barça. El club des d’on va arribar a l’AE Les Corts-UBAE (hi havia jugat el segon any de benjamí i els dos d’aleví). González va iniciar-se al futbol sala al Montcada FS, entre els 5 i els 8 anys.

“Soc una millor versió”

“Sempre he somiat a tornar a casa. Vaig marxar molt jove per completar la meva formació [quan competia al Barça B, ja en la segona etapa, va ser campió de Segona i va debutar amb el primer equip] i sento que he evolucionat com a futbolista i he crescut professionalment. Ara soc una millor versió del Sergio que es va veure al Barça i ho he de demostrar cada dia. Segur que vindran grans coses”, enraona González als mitjans del conjunt blaugrana.

Ha firmat per tres temporades per un equip que, amb Jesús Velasco a la banqueta, ha completat una temporada fantàstica en què han aixecat la Lliga, la UEFA Futsal Champions League, la Copa d’Espanya i la Supercopa.

González és un dels jugadors amb més present i futur d’Europa. És un ala polivalent que no té cap mena de problema si ha d’ocupar les posicions de tanca o de pivot, i és brillant en atac i en defensa. El seu marge de millora és molt gran.

Des de la seva última experiència al Barça ha competit tres cursos al Ribera Navarra FS i els altres dos al FS Valdepeñas, amb qui la darrera temporada va ser semifinalista de Lliga i només va perdre contra el campió, el conjunt blaugrana, i va ser subcampió de la Copa del Rei. L’únic títol que se li va escapar al Barça. El sorprenent campió va ser el CD UMA Antequera.

“El Barça és casa meva i tornar era una de les meves aspiracions vitals perquè aquí es lluita sempre per guanyar i això és el més bonic que hi ha”, tanca González, un estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses i de Dret a la UOC que mai s’oblida del seu pas per l’AE Les Corts-UBAE: “Les pistes i el pavelló de l’Illa sempre seran especials i, gràcies a tots els mamuts, sento que continuen sent casa meva”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram