El sènior masculí podria acompanyar el femení en el seu ascens. Foto: AEPE

Des de finals del mes passat era una possibilitat força real, però fins al dijous passat no es va confirmar: el sènior masculí de l’AE les Corts UBAE jugarà el play-off d’ascens a Segona B contra qui també ha estat el seu principal rival en la fase regular del grup 2 de Tercera Divisió: l’Associació Esportiva Penya Esplugues.

A finals de la setmana passada, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va confirmar tots els equips que s’havien inscrit per a aquesta post temporada (no tots els que tenien dret a jugar-la ho faran), que si res no canvia es disputarà a partit únic i en una seu que encara està per determinar en el cap de setmana del 17 i 18 de juliol.

El precedent més recent de partit entre els dos equips no porta gaire bons records als Mamuts, que van perdre al CEM les Moreres (4-2, el passat 19 de gener) contra l’equip del Baix Llobregat. Era la segona derrota del conjunt cortsenc en tot el curs.

“QUAN PODREM ENTRENAR?”
La resolució federativa, però, arriba en un moment en el qual la plantilla verda supera els tres mesos sense haver entrenat de forma conjunta… i sense data prevista per poder fer-ho.

De fet, des del club consideren que l’organització del play-off ha estat “un cúmul de despropòsits”, ja que sobre el paper haurien d’haver-se enfrontat al segon classificat del grup 1, segons els hauria dit la Federació Catalana.

“Ens trobem que els jugadors fa tres mesos que treballen des de casa i que no sabem quan l’Ajuntament reobrirà les instal·lacions per poder entrenar”. Des de l’UBAE consideren que necessitarien, com a mínim, un mes per poder preparar aquest partit en condicions, termini per al qual les sessions d’entrenament haurien de tornar a començar la setmana que ve.

ASCENS DEL FEMENÍ
L’ascens del sènior masculí no es resoldrà fins d’aquí unes setmanes, però el que ja és un fet és el que ha aconseguit el primer equip femení, que després d’una recta inicial de temporada espectacular a la Divisió d’Honor Catalana, des del passat 27 de maig sap que el curs que ve serà un dels equips que jugaran a la Segona Nacional.

L’equip de Borja Carasusan havia arribat a la setzena jornada del campionat amb 41 punts, gràcies a les seves 13 victòries i els dos empats aconseguits. L’única derrota que l’equip va patir en la campanya 2019-20 va ser per la mínima (4-3), en la seva visita a la pista del CFS Molins.