Eric Abidal va donar suport a la competició. Foto: Twitter (@EAbidal22Found)

Sergi Bruguera, Ilie Nastase, Henri Leconte o Mansour Bahrami són algunes de les llegendes vives del tennis mundial que van participar el cap de setmana passat en la primera edició del Classis Tennis Tour al RC Polo. Aquesta competició, que té els seus orígens a França i que s’ha celebrat per primer cop a Barcelona, ha tingut al llarg de la seva història participants il·lustres com Bjorn Borg, Jimmy Connors i John McEnroe, entre altres.

Durant l’acte de presentació, el director de la competició, David Bouchez, va remarcar que la voluntat del torneig és “fer gaudir el públic amb el millor tennis”. Una de les sorpreses d’enguany va ser la presència de l’exfutbolista culer Eric Abidal, que dóna suport a l’esdeveniment a través de la seva fundació.

Pel que fa a resultats, José María Vicente va derrotar a la final Roberto López en la final individual de sèniors de més de 35 anys.

Aquesta no és l’única cita tennística que ha organitzta aquest mes el Polo. Del 13 al 18 de juliol, el club va acollir el Trofeu Sergio Tacchini, la desena edició de l’ITF Seniors Championship, on van participar 400 tennistes de tot el món, un centenar d’ells pertanyents al club.

Aquesta competició estava dividida en diversos grups d’edat tant en els dobles com en l’individual.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram