El sènior masculí tornarà a jugar a Europa. Foto: JM Llorens / RCP

Des de fa cinc dies és oficial: els sèniors d’hoquei herba de l’RC Polo ja saben que la temporada 2019-20 forma part dels llibres d’història. La Federació Espanyola (FEP) va anunciar dimecres de la setmana passada la finalització de les Divisions d’Honor, però també de la Divisió d’Honor B masculina i de la Primera Femenina.

L’organisme ha optat per no coronar cap campió de les màximes categories (l’Atlètic Terrassa, en la masculina, i el Club de Campo, en la femenina, lideraven les classificacions en el moment de l’aturada) i perquè no hi hagi descensos de categoria, tot i que el curs 2020-21 sí que hi haurà equips que pugin: el Línia 22 i el Giner de los Ríos, a la masculina, i la RS Tenis i l’RC Jolaseta a la femenina. A causa d’això, la temporada 2020-21 perdran la categoria més equips del que és habitual, per tal que les dues màximes divisions tornin a tenir el mateix nombre d’aspirants que enguany.

L’última modificació, que també afectarà la temporada que ve, serà que els títols de les dues lligues es decidiran en llurs Final Four directes, prescindint de la fase de quarts de final.

El que també és oficial és que el sènior masculí tornarà a jugar a Europa el curs que ve; com a campió de Copa del Rei (la 31a de la història, guanyada a finals de l’any passat), els de Roger Pallarols obtenen un bitllet per repetir participació en l’European Hockey League (EHL).

L’EUROHOCKEY, CANVIAT
La darrera gran notícia pel que fa a les competicions, en aquest cas de seleccions, és el canvi de data definitiu de l’Eurohockey. La cita es jugarà a Amsterdam entre el 4 i el 13 de juny del 2021.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram