L’epicentre de l’hoquei herba es trasllada a Amsterdam. Foto: RCP

Un any més, quan arriba la Setmana Santa, l’epicentre de l’hoquei herba continental se centra en les primeres fases de l’European Hockey League (EHL), que torna a jugar-se a Eindhoven. El Polo començarà la seva caminada en aquesta nova participació europea contra el Royal Léopold Club de Bèlgica, l’entitat que més cops ha guanyat la lliga del seu país (27), però que fa 14 anys que no es proclama campió belga.

El matx contra el conjunt de Brussel·les es jugarà el Dijous Sant a les tres de la tarda (els primers partits d’aquesta ronda s’hauran jugat el dia anterior), mentre que si l’equip aconsegueix derrotar el Léopold, jugarà la ronda de quarts de final contra el vencedor del matx entre l’Egara i el Saint Germain HC, el campió de la lliga francesa el dissabte 20.

A partir d’aleshores, caldrà recuperar forces ràpidament, perquè la Final a Quatre es posaria en marxa el dia 21, mentre que el partit pel títol es jugarà el dilluns 22. La Divisió d’Honor, doncs, queda aparcada fins al darrer cap de setmana d’aquest mes.

LA DHF SEGUEIX EN MARXA
La Divisió d’Honor femenina, en canvi, seguirà disputant-se i, aquest diumenge, la setzena jornada arriba amb el millor partit que es pot veure: la visita del Polo de Fabrizio Demarchi a la pista del Club de Campo, en la reedició de la Copa de la Reina de fa tot just tres setmanes.