El femení rebrà la visita de la Real Sociedad. Foto: JM Llorens / RCP

Un any 2019 que ha tingut com a moments més destacats per al Polo la consecució del títol de Copa del Rei i la fi de l’era de Carlos García Cuenca a la banqueta del primer equip masculí arribarà a la seva fi, competitivament, aquest diumenge.

El masculí de Roger Pallarols, que va aconseguir dues victòries entre dijous i diumenge de la setmana passada (3-2 en el derbi contra el Barça i 2-4 a Sant Cugat contra el Junior) tancarà aquesta primera meitat de la lliga diumenge a dos quarts d’una del migdia a Santander contra el Jolaseta, el penúltim. En funció dels altres resultats, els de Pedralbes podrien acabar la primera volta en la segona posició.

Les de Fabri Demarchi, per la seva banda, posaran el punt final a l’any a l’Eduardo Dualde el mateix diumenge a dos quarts d’una del migdia contra la Real Sociedad en un enfrontament que les blanques voldran fer servir per confirmar la seva millora de les darreres jornades. L’equip és cinquè, però podria saltar fins al tercer lloc.

33È TROFEU DE LA IMMACULADA
Per altra banda, entre divendres i diumenge de la setmana passada, les instal·lacions del club van tornar a ser l’escenari del Trofeu de la Immaculada. En la 33a edició, la competició d’hoquei de base va reunir més de 1.300 nens i nenes arribats de Bèlgica, Anglaterra o Itàlia, entre altres.