El debut del femení a Segona està sent notable. Foto: Twitter (@MamutsLesCorts)

Tercera posició en el debut a Segona Divisió femenina i líder invicte del grup de Tercera Divisió masculina. Els dos sèniors de l’AE Les Corts UBAE marxen de vacances després d’aconseguir uns magnífics resultats en la segona meitat d’aquest 2020 atípic.

Les de Borja Carasusán van posar el punt final a l’any el passat dissabte 12 amb un empat contra el Red Stars (1-1) que combinat amb el triomf del CFS Feme Castellón fa que les cortsenques sumin dos punts menys que l’equip de la Plana. Sigui com sigui, el balanç de cinc triomfs, dos empats i una sola derrota (a la pista del líder, el Joventut d’Elx) en vuit partits és un balanç més que notable.

La lliga tornarà a posar-se en marxa el segon cap de setmana de l’any que ve, amb el primer partit de la segona volta, que enfrontarà l’UBAE contra el Feme Castellón.

27 DE 27
Si el sènior femení mereix aquest notable, la nota que es pot donar al masculí és la matrícula d’honor. Els de Valtinho partien com els grans favorits i el rival a batre del grup, però en els nou partits que han jugat (a Tercera s’ha completat la primera volta i s’ha jugat ja el primer partit de la segona), els Mamuts han sumat els 27 punts que estaven en joc.

De fet, el segon classificat, l’AECS de l’Hospitalet, suma 10 punts menys que l’UBAE, de manera que l’equip té marge d’error (es pot permetre més de tres derrotes) per mantenir la seva condició de líder. La lliga també es posarà en marxa de nou el segon cap de setmana de gener, amb els de Valtinho rebent la visita del Bosco Rocafort.