El sènior femení ha guanyat tots els partits. Foto: Jose Mari Llorens / RCP

El mal temps de diumenge passat va obligar a suspendre el partit entre la Reial Societat i el sènior femení del Polo. Les de Fabrizio Demarchi guanyaven per la mínima (0-1) a Bidebieta, però va ser impossible acabar de jugar els darrers 10 minuts per culpa de la intensa pluja que va caure sobre la capital de Guipúscoa. Isabel Zaldúa havia estat l’autora de l’únic gol del partit, ja que el Polo havia xocat una vegada i una altra contra la defensa de les últimes classificades.

Està previst que el Comitè de Competició de la Federació espanyola anunciï, aquesta setmana, què es fa amb aquests 10 minuts que es van suspendre.

Passi el que passi, les de Demarchi ja preparen l’enfrontament de la quarta jornada de la Liga Iberdrola, que es jugarà aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia a l’Eduardo Dualde contra el Junior.

EL MASCULÍ TORNA A LA FEINA
Per la seva banda, el sènior masculí de Carlos García Cuenca torna a la competició després de guanyar dijous passat el derbi contra el Barça (1-3) amb gols de Borja Llorens, del capità David Alegre i de Xavi Lleonart.

El pròxim partit del Polo serà demà passat a dos quarts d’una del migdia, en un enfrontament en el qual es decidirà qui és el líder en solitari de la lliga: l’Egara visitarà l’Eduardo Dualde.