L’eufòria de l’equip després de la victòria a Terrassa. Foto: RCP

El 2019 no podia haver acabat d’una millor manera: el Polo va alçar la seva 31a Copa del Rei d’hoquei herba a Terrassa el passat 22 de desembre contra l’Atlètic (3-4). El conjunt de Roger Pallarols va superar l’Egara per la mínima en la ronda de quarts (2-1) i es va classificar per a la final derrotant el Júnior en els shoot-outs (0-0 i 4-3 al final d’aquests llançaments).

La victòria dels de Pedralbes en el campionat va veure’s reflectida també en els premis individuals; l’argentí Matías Rey va ser escollit com a MVP de la competició, mentre que Xavi Lleonart va ser triat millor jugador col·lectiu de la Copa.

Pel que fa al sènior femení, les de Fabri Demarchi no van poder superar la fase de quarts de final i van perdre contra les futures campiones, el Club de Campo, tot i que van plantar cara (2-3).

Les dues copes, doncs, van marcar el final de la primera volta i una aturada força llarga, ja que les divisions d’honor no tornaran a posar-se en marxa fins a finals del pròxim mes de febrer.

ESPINÓS, QUATRE ANYS MÉS
Institucionalment, la gran notícia de principis d’aquest any és la renovació del mandat del president Curro Espinós, que serà quatre anys més al capdavant del club. L’empresari no va haver ni de passar per les urnes, ja que no es va presentar cap altra candidatura a les eleccions.