Cuenca no es va voler perdre el 30è Torneig de la Immaculada. Foto: RCP

El Polo té molts motius per somriure aquest Nadal. Els de Carlos García Cuenca continuen liderant la classificació amb mà de ferro i tanquen el 2016 com a líders invictes, després d’haver guanyat vuit partits i haver cedit només un empat en la primera volta.

L’equip, que el curs passat va veure com l’Egara trencava la seva hegemonia de tres temporades consecutives, vol aixecar la seva 15a lliga el 2017. Aquest, però, no serà l’únic objectiu de cara al curs que ve, ja que els de García Cuenca buscaran reeditar la victòria que van aconseguir el curs passat a la Copa del Rei i al mateix temps que tornaran a reivindicar el seu lloc entre els millors equips del continent a la Champions. Després del sorteig, els cortsencs coneixen el seu primer rival, que serà l’WKS Grunwald Poznan de Polònia. Si l’equip supera aquesta ronda, jugarà contra el campió, el Kampong neerlandès o el Rot-Weiss de Colònia.

TORNEIG DE LA IMMACULADA
Per altra banda, més de 1200 nens d’entre 8 i 15 anys van ser a les instal·lacions del Polo per jugar la 30a edició del Torneig de la Immaculada, que es va disputar entre dijous i diumenge de la setmana passada.

Apadrinat per l’argentí Matías Rey, el campionat va veure com desfilaven equips de tot el món. Els partits es van dividir en cinc categories: benjamins, alevins, infantils, cadets i Hoquei plus, la categoria inclusiva, tant masculins com femenins. El Polo va aconseguir guanyar les dues categories benjamins i cadets i l’aleví masculí i la infantil femenina.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram