Els sèniors del Polo tornaran a la lliga el setembre. Foto: JM Llorens / RCP

Des de finals de la setmana passada, concretament des de dijous, el calendari de la temporada 2020-21 ja estan definits. Si no hi ha cap contratemps sanitari, els dos sèniors del Polo començaran les Divisions d’Honor en el tercer cap de setmana del mes de setembre; el sènior femení es posarà a l’Eduardo Dualde el dia 20 rebent la visita del CD Terrassa, mentre que el primer equip masculí visitarà el camp del conjunt del Vallès Occidental.

La darrera jornada de la primera volta coincidirà també amb el darrer partit de l’any. L’onzè partit que disputarà l’equip de Fabri Demarchi també serà a l’Eduardo Dualde, durant el cap de setmana dels dies 5 i 6 de desembre, contra la UD Taburiente. Els de Roger Pallarols, per la seva banda, també acabarà la primera meitat del curs lluny de Pedrables, concretament a Sant Cugat, visitant el Junior.

Les dues lligues (per ser precisos, la seva fase regular) arribaran a la seva fi l’últim cap de setmana del mes d’abril, de manera que els play-offs es disputarien durant el maig.

CANVIS AL CAMPUS
Amb el tema del calendari resolt, doncs, l’entitat continuarà fent moviments al mercat, per als sèniors i per als filials (el darrer és l’arribada de Guillermo Carnicer a la banqueta del Pedralbes, en substitució de l’argentina Laura Perrone).

Per altra banda, fa prop de dues setmanes el club ha posat en marxa les inscripcions per a les colònies i el campus d’estiu, que enguany es posarà en marxa dilluns que ve.