L’equip va sumar un punt en l’últim partit. Foto: JM Llorens / RCP

La jornada del cap de setmana passat va servir per adjudicar les quatre primeres places de la Copa de la Reina… i tot fa pensar que el següent equip que aconseguirà la seva serà el Polo de Fabrizio Demarchi. Les de Pedralbes van sumar el segon empat de la temporada al camp del CH Sardinero (1-1) i acumulen ja 14 punts, dos menys que el CD Terrassa, un dels classificats.

Les dues competicions del KO (la Copa de la Reina i també la del Rei) es jugaran a València entre els dies 11 i 13 del mes que ve, amb els vuit millors de cada Divisió d’Honor. La Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) ha posat a la venda paquets de 75 entrades per cada un dels aspirants que donaran dret a veure només els seus partits.

Abans de la Copa, però, el Polo haurà de rebre la Real Sociedad de Tenis (en l’últim partit del mes, aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia a l’Eduardo Dualde) i la UD Taburiente (el 6 de desembre).

EL MASCULÍ NO JUGA
El sènior de Roger Pallarols, per la seva banda, va veure com l’enfrontament de la novena jornada contra el Complutense s’ajornava perquè alguns jugadors del conjunt madrileny havien tingut contacte amb casos positius de coronavirus.

Aquesta setmana, però, serà molt intensa per a l’equip, que dissabte a les 11 del matí recuperarà un dels partits que tenia pendent (a l’Eduardo Dualde contra l’Egara), mentre que l’endemà tocarà agafar les maletes per jugar al camp de la Real Sociedad de Tenis. El diumenge 6 de desembre els de Pallarols visitaran el Junior de Sant Cugat.