La foto de família el darrer dia de la competició. Foto: TBO

La tercera edició del TRAM Barcelona Open, el campionat de tennis per a esportistes en cadira de rodes, ha coronat el neerlandès Tom Egberink i la britànica Jordanne Whiley en les categories individuals. Un cop més, la cita va aconseguir reunir a les instal·lacions del Polo algunes de les principals figures actuals del circuit adaptat.

Egberink, que actualment ocupa la posició número nou en el rànquing mundial, va aconseguir coronar-se per primera vegada sobre la terra batuda cortsenca derrotant el gallec Martín de la Puente a la gran final. El neerlandès no va donar cap opció al tennista gallec i el va derrotar per la via ràpida gràcies a un doble 6-3.

Més desequilibrada, com a mínim en el resultat final, va ser la final de la categoria femenina. La jugadora de Birmingham no va donar cap opció a la final a la seva contrincant, la colombiana Angélica Bernal, i també va proclamar-se campiona del TRAM Barcelona Open en un partit resolt en dos sets, 6-2 i 6-0.

La pròxima gran cita del tennis adaptat serà l’estiu de l’any que ve, en els Jocs Paralímpics de Tòquio. En els pròxims mesos es disputaran els campionats per obtenir el bitllet per a aquesta cita.