Edu Alonso

Edu Alonso i Miguel Lamperti celebren el títol a Mallorca. Foto: World Padel Tour

“Després d’un partit dur contra Javi Garrido i Tonet Sans, vam fer l’últim pas per aconseguir el meu primer títol com a professional. L’alegria que sento és immensa i indescriptible, i ha estat, sense cap mena de dubte, una setmana que mai oblidaré. I, un cop més, vull agrair a totes aquelles persones que m’ajuden en el procés i hi sumen amb el seu granet de sorra”, escrivia a les seves xarxes socials, emocionat, Edu Alonso (València, 2001), jugador de pàdel del Real Club de Tenis Barcelona-1899.

Era el passat 30 de maig quan Alonso tractava de traduir i de descriure en paraules com se sentia un dia després d’haver complert un somni que l’ha fet acumular sacrificis, il·lusions i moltes hores invertides. Segur que encara no era conscient de com era d’important haver trencat un mur històric: Alonso no només va aixecar el seu primer títol del World Padel Tour. El Mallorca Challenger és també el primer trofeu d’aquest tipus que aconsegueix un jugador del seu club. El valencià va formar dupla amb Miguel Lamperti, que al novembre complirà 44 anys. Es van entendre a la perfecció per signar una actuació memorable.

Alonso i Lamperti es van imposar a la final a Tonet Sans, jugador de l’RCT, i a Javi Garrido

“Miguel, gràcies per confiar en mi des del principi. M’has demostrat que ets un 10 com a competidor, però, sobretot com a persona”, li agraïa públicament al seu company. Es van imposar a la final per 6-4 i 7-5 i un dels rivals, Tonet Sans, competeix també per l’RCT Barcelona-1899.

En el primer set Alonso i Lamperti van trencar el servei dels seus rivals en el 3-2. Un èxit clau perquè guanyessin el primer capítol per 6-4. La igualtat va continuar i, amb cops espectaculars, es va arribar al 5-5.Va ser quan la parella hispano-argentina va aconseguir una ruptura definitiva per fer història i sumar fins a 204 punts en el rànking. Un botí fantàstic per completar un torneig excel·lent.