El club s’implica en la lluita contra el coronavirus. Foto: Google Maps

La lluita contra el coronavirus requereix la implicació de tothom. Sigui quedant-se a casa o a través d’aportacions de diners per investigació o de material sanitari, tots podem fer la nostra petita part. I el Reial Club de Tennis Barcelona no ha volgut ser menys i, durant la setmana passada, va impulsar una campanya solidària de recollida de donacions per comprar respiradors i altres materials que necessiten les unitats de cures intensives (UCI) de l’Hospital Clínic.

La iniciativa va posar-se en marxa el dia 29 del mes passat i tenia com a repte aconseguir 25.000 euros, xifra que estava molt a prop d’assolir-se ahir al vespre, en el tancament d’aquest Línia Les Corts. El club va convidar els seus socis a fer donacions a través del portal de micromecenatge Mi Grano de Arena, tot i que la iniciativa també estava oberta a simpatitzants de l’RCTB i a tota la societat.

De la mateixa manera, el club també es va fer ressò d’una altra iniciativa solidària, impulsada en aquest cas per Amics de l’Hospital del Mar, i que vol recaptar 50.000 euros per a l’adquisició de recursos sanitaris i també per a la inversió en recerca. Aquesta segona iniciativa estarà en marxa fins al dia 30 d’aquest mes, i en el moment del tancament d’aquesta edició ja s’havien superat les 200 donacions i els 40.000 euros.

EN BLANC I NEGRE
El club també està aprofitant el confinament per recordar, a través de les xarxes socials, alguns dels episodis de la seva història. En els seus perfils ha penjat fotos de René Lacoste (un mític jugador francès de principis del segle passat) a les instal·lacions del carrer Ganduxer, però també de figures com Camilo José Cela.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram