La cursa arribava enguany als onze anys. Foto: KM Les Corts

La Travessera de les Corts, entre els carrers Numància i Vallespir, va ser testimoni el passat 2 de novembre d’una nova edició de la cursa Km de les Corts, una prova que enguany arribava a la seva onzena edició. Els organitzadors, el Barcelona Atletisme Club, van apostar per un total d’onze curses de diferents categories d’edat i sexe, des de Pre-benjamí a Veterans.

Pel que fa als guanyadors, en categoria d’Alt Nivell, Irene Bonilla –del club A. A. Catalunya– i Marc Alcalá –del FC Barcelona– van pujar al graó més alt del podi amb uns temps de 3 minuts i 5 segons, en el cas de Bonilla, i de 2 minuts i 39 segons, en relació a Alcalá.

A la categoria de Veterans, Juanma Medina –2 minuts i 50 segons– i Maria Helena Gaeta –3 minuts i 45 segons– van ser els dos vencedors.

En les categories inferiors de la competició van triomfar Irene Nieto i Eric Alcaide –a la categoria Cadet–, Vicky Michel i Dídac Taulats –a Infantil–, Aina Olmo i Álvaro López – a Aleví–, Ona Sans i Biel Morancho –a la categoria Benjamí– i Paula Alfonso i Martí de la Riva –a Pre-benjamí. A més, la cursa va comptar amb una prova Open, on van aconseguir la victòria Marta Cos i Youssef Fateh.

La cerimònia de premis va tenir lloc un cop finalitzades totes les curses a les 12 del migdia.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram