Un altre èxit per a la secció d’atletisme del Club Esportiu Universitari. L’espluguí Víctor Blasi, un dels grans noms de l’entitat, és el nou campió d’Espanya de 1.500 metres en categoria sub 20, després d’haver estat el millor en la prova, disputada diumenge passat a Montsó (Osca).

El jove atleta va adjudicar-se la victòria gràcies a una marca de 3 minuts, 51 segons i 96 centèsimes, millorant de forma sensible el resultat amb el qual havia aconseguit classificar-se per a la final un dia abans, (3 minuts, 59 segons i 46 centèsimes).

La seva germana Paula també hauria d’haver disputat la final d’aquesta distància, però unes molèsties musculars la van portar a renunciar a participar-hi finalment.

L’altre gran resultat per al club en aquest Campionat d’Espanya sub20 va ser la cinquena posició de Roger Pons a la final dels 400 metres, quedant-se a menys d’un segon del podi.

A L’EUROPEU SUB20
Blasi, a més, ha estat convocat per la selecció espanyola i participarà en el Campionat d’Europa sub20 que es disputarà entre dijous i diumenge de la setmana que ve a Tallinn, la capital d’Estònia.