Badosa va guanyar el Roland Garros juvenil. Foto: RG

L’any 2015 ha estat el de l’eclosió de Paula Badosa. La tennista de l’RCTB es va donar a conèixer mundialment a principis de juny, quan va adjudicar-se l’edició juvenil de Roland Garros. A més, Badosa ja ha fet el salt a alguns tornejos del circuit professional, com els Masters 1000 de Miami i Seül o el Mutua Madrid Open.

La jove de 18 anys, que és considerada com una de les grans promeses del tennis mundial, també ha estat protagonista en les darreres setmanes pels reconeixements que ha rebut pels seus resultats durant aquest any.

El dia 7 d’aquest mes, l’Associació de Periodistes de Tennis li va lliurar el premi Revelació de l’any, mentre que l’últim reconeixement li va arribar a la gala dels premis As del Deporte que es va celebrar el dia 14. Els lectors del diari esportiu van triar Badosa com a guanyadora del Premi Promesa per davant del ciclista Marc Soler, de la taekwondista Marta Calvo i del nedador Hugo González.

Badosa, que va néixer a Nova York, va anunciar abans-d’ahir que vol competir amb la selecció espanyola. “Em sento molt estimada en aquest país”, va admetre a Madrid.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram