La roda d’escalfament abans del darrer partit de les cortsenques. Foto: JLC

Que el Joventut està completant una temporada superlativa ho indica, entre altres factors, el fet que l’equip hagi encadenat dues derrotes consecutives i, tot i això, no hagi perdut la quarta posició.

I és que l’equip viu ara una petita crisi després d’haver perdut en les dues darreres jornades, fa 10 dies contra el totpoderós líder, l’Aros, a casa (63-84) i diumenge passat en un partit agònic a la pista de l’Arxil de Pontevedra que es va resoldre a la pròrroga amb una cistella sobre la botzina de la millor jugadora del conjunt gallec, Minata Keita (66-64).

L’equip no va poder mantenir la renda que havia aconseguit durant els dos primers quarts, en els quals va controlar el tempo del matx (22-31). Després del descans, però, l’equip local va prendre la iniciativa en el joc i, de mica en mica, va començar a retallar el seu desavantatge. Les gallegues van eixugar l’avantatge del Joventut al final del tercer període (40-41) i, de fet, van tenir l’oportunitat de guanyar el matx al minut 40, però Eliana Soriano va forçar el temps extra amb dos tirs lliures quan el temps gairebé s’havia exhaurit. La fortuna, però, no va somriure les de Sergio Manzano a la pròrroga.

Ara, però, toca passar pàgina i pensar en un dels equips que durant bona part del curs ha estat a la zona alta de la taula, però que ara viu un mal moment, el Segle XXI, que visitarà el pavelló de l’Illa dissabte a la tarda.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram