La tapa i la beguda tenen un preu de 2,50 euros. Foto: Arxiu

L’Eix Sants-Les Corts està organitzant des d’inicis del mes de maig una ruta de tapes. Tots els dijous i divendres diversos comerços associats a l’eix ofereixen una tapa especial i una beguda per 2,50 euros. En aquest sentit, des de l’associació es fa un balanç “positiu” dels primers dies de la ruta. “La gent que hi participa queda contenta, els hi agrada la qualitat de les tapes que ofereixen els establiments”, indiquen a Línia les Corts des de l’associació.

Aquesta ruta s’emmarca en els actes del desè aniversari de l’eix comercial, que al llarg d’aquest any està celebrant i recordant aquesta efemèride.

L’associació va decidir impulsar una segona ruta de tapes després de l’èxit de la primera, que va celebrar fa uns mesos. Ara, les creacions culinàries que ofereixen els establiments participants van des de llagostins amb pèsols i cansalada, cargols, bacallà, musclos a la marinera o risotto, passant per tradicionals frankfurts i cassoletes i arribant a plats de tota la vida com ara la paella o l’ensalada russa, entre altres.