El concurs del Tió obre els actes nadalencs de Sants-Les Corts. Foto: Arxiu

Amb mig mes de novembre completat, els comerciants de Sants-Les Corts ja estan treballant en la campanya de Nadal, un període de l’any on arriben a facturar prop del 30% de les seves vendes anuals.

Unes dates tan assenyalades que necessiten una organització especial per tal de dinamitzar l’eix i animar els ciutadans a passejar i comprar a les botigues. Una de les primeres activitats que ja ha posat en marxa l’eix és el segon concurs infantil de dibuixos per escollir el cartell del Tió d’enguany, que tindrà lloc el pròxim 12 de desembre. El certamen està adreçat a infants entre cinc i 11 anys i té com a finalitat “potenciar la creació artística i la participació ciutadana”, segons l’associació. Els dibuixos han de ser originals i el tema ha d’estar relacionat amb la tradició del Tió. Les obres es poden presentar fins al pròxim 23 de novembre a diverses botigues associades a l’eix.

Per altra banda, Sants-Les Corts també participarà en la campanya Avui comença Nadal, una iniciativa que posa en marxa la Fundació Barcelona Comerç als seus setze eixos comercials i que arrencarà dilluns que ve. Fins al 30 de novembre les botigues de l’eix donaran xecs als seus clients per les compres que facin, amb un import que podran gastar de l’1 al 24 de desembre.

A més, el pròxim 27 de novembre se celebrarà una festa d’encesa de llums de Nadal a la plaça de Can Bruixa.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram